top of page

THE Perfect Event

PXL_20230902_130135006~2.jpg

Workshops

AT SOCIAL CLUB

Ontdek de wondere wereld van cocktails en waan jezelf een mixologist voor even. Geniet van een boeiende theoretische basis over sterke dranken en leer de kneepjes van het vak! Uiteraard zetten we de tips & tricks om in de praktijk waarbij jullie met de nodige portie begeleiding van onze barman leren shaken en stirren. Na afloop ontvang je de recepturen van de cocktails zodat je op de thuisbasis de show kan stelen met je nieuwe skills!

 

De cocktail workshop is de perfecte activiteit als teambuilding met collega’s of een leuke twist voor een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan de workshop tot in detail worden gepersonaliseerd. Indien gewenst kunnen de cocktails vergezeld worden met enkele leuke hapjes. Alles is bespreekbaar, laten we jouw event samen plannen?

 

Standaard worden geen mocktails opgenomen in de workshops, mocht een non-alcoholische variant gewenst zijn is dit uiteraard ook mogelijk. Vermeld dit bij je aanvraag of boeking, zo kunnen wij de afwijkende ingrediënten voorzien.

 

WORKSHOPS OP MAAT 

Woont u niet in de buurt van Kortrijk en is een bezoekje aan The Social Club een heuse inspanning? Geen zorgen, ook op verplaatsing bieden wij mogelijkheden aan! De tarieven starten hierbij vanaf 35,- per deelnemer bij groepen vanaf 10 personen.

Tastings

AT SOCIAL CLUB

Geboeid door gedistilleerde dranken? Opteer dan voor een whisky, rum of gin tasting! Ook onze tastings kunnen volledig gepersonaliseerd worden op vraag van de klant.

Fan van een specifieke sterke drank? Overweeg dan misschien een cognac/brandy tasting of een gewaagde tequila/mezcal proeverij.

Met een professionele uitleg over de geschiedenis, herkomst, smaak en karakteristieken van de spirits naar keuze kent de wereld van sterke dranken voor jou geen geheimen meer!

Cocktailworkshop Set Up: Gin Tasting
PXL_20230430_101026305.jpg

Amuse

geen drankje zonder hapje

Wie wenst kan zijn degustatie uitbreiden met een kaas- en charcuterie plankje of snelle hapjes. Maar wie graag een privé diner koppelt aan de degustatie kan na afloop ook gezellig aan tafel aanschuiven. 

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te ontdekken of een voorstel op maat uit te werken. 

Je vindt onze catering brochure hier:

bottom of page