Nu verkrijgbaar!

About Us

THE LAB SOCIAL CLUB

Welkom bij The Lab, onze proeftuin waar experimenteren centraal staat. Waar het goed eten en drinken is. Waar je lekker zit. Waar altijd wat te zien of te beleven valt. Waar je snel thuis bent.

The Lab Social Club is een ontmoetingsplek waar je van donderdag tot zaterdag welkom bent.  Ons doel is om met The Social Club een plek te creëren die bruist van de energie en creativiteit, maar waar je ook even kan ontsnappen aan de waan van de dag.

 

Net om die reden staan we nooit stil. We groeien en bloeien. En dat door, voor en met jullie!

Events

Een verjaardag vieren of klinken op de bruid to be? Een teambuilding of eindejaarsdrink met de collega's? Wij plannen graag jouw private of corporate event samen met jou om er een onvergetelijke dag van te maken!

Workshops

Leer shaken als een meester! Ontdek onze formules voor cocktailworkshops & tastings en beleef een onvergetelijke ervaring.

Sip sip hooray!

Jobs

Wil jij deel uitmaken van het social club team? Wij zijn steevast op zoek naar leuke flexi's of studenten! Je leert cocktails shaken, flairen op de vloer en achter de bar of je tovert de lekkerste gerechtjes op tafel. Heb jij zin om met ons in het weekend te knallen? Let us know! Solliciteren kan via

info@thelab.be

VR

Wie zin heeft om het experimenteren verder te trekken kan terecht bij onze Virtual Reality experts! Laat je onderdompelen in een virtuele wereld en ga aan de slag met je alter-ego. Ontdek alle avonturen in ons aanbod met jouw vrienden of familie supporterend aan de zijlijn! 

The Lab Virtual Reality
  • Instagram

Let's get social!

Budastraat 10 Kortrijk

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon