top of page

COCKTAILS @ HOME

louis-hansel-shotsoflouis-H7Lti8qa0dE-un

Cocktailis

AT HOME

Een gezellige avond organiseren met vrienden en/of familie, heerlijk! Maar dat betekent ook vaak verdwijnen in de keuken om de hapjes en drankjes te bereiden, serveren, aanvullen. Klinkt het als muziek in de oren om de avond te spenderen zonder die stress? Samen genieten en alle gesprekken moeiteloos volgen?

 

Wij sturen onze barman met alle tools jouw richting uit om de lekkerste drankjes uit zijn mouw te schudden! Jij hoeft je geen zorgen te maken over het menu, het boodschappenlijstje, de juiste glazen, ... Wij voorzien alles wat jouw avond nodig heeft voor een relaxte sfeer. Een toegankelijke keuken en wat ruimte in de diepvries voor ijs en garnituren is de enige vereiste.

Wees de perfecte gastvrouw of gastheer en verwen je gasten met een leuke twist. Indien gewenst kunnen de cocktails vergezeld worden met enkele leuke hapjes. Alles is bespreekbaar, laten we jouw event samen plannen?

 

Standaard worden geen mocktails opgenomen in de workshops, mocht een non-alcoholische variant gewenst zijn is dit uiteraard ook mogelijk. Vermeld dit bij je aanvraag of boeking, zo kunnen wij de afwijkende ingrediënten voorzien.

 

WORKSHOPS OP MAAT 

Woont u niet in de buurt van Kortrijk en is een bezoekje aan The Social Club een heuse inspanning? Geen zorgen, ook op verplaatsing bieden wij mogelijkheden aan! De tarieven starten hierbij vanaf 35,- per deelnemer bij groepen vanaf 10 personen.

Title Goes Here

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Learn More

Title Goes Here

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Learn More
bottom of page